domingo, 18 de maio de 2014

Rice giblets / Arroz de cabidela

 Imagem:http://vilaverdevivano.blogspot.pt/2011/11/fim-de-semana-gastronomico-em-vila.html

 Imagem:http://www.opreguinho.com/the-dishes/



Did you know that rice the giblets is a tradicional plate from the North of Portugal? Despite being very known in the Center and South of the country, it is mainly in the Douro region that this dish is cooked. The rice the giblets is done with chicken and the blood of the chicken.



 Imagem:http://www.tripadvisor.co.uk/LocationPhotoDirectLink-g2654204-i57078776-Vale_de_Cambra_Aveiro_District_Northern_Portugal.html

 Imagem:http://www.petiscos.com/receita.php?recid=104&catid=9

 




Sabia que o arroz de cabidela é um prato típico do Norte de Portugal? Apesar de ser conhecido no Centro e Sul do país, é sobretudo no Douro que se cozinha este prato. O arroz de cabidela é feito com galinha e com o sangue da galinha.
 

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