quinta-feira, 24 de abril de 2014

Gastronomy: Cod like you've never tasted



Cod has a new way of being cooked, named Bacalhau D'Ouro. This new recipe calls for white wine, port wine, olive oil, chorizo ​​and obviously cod. Have we got your interest? So to add, this delight was designed by the most prestigious chefs in the city of Oporto. If you're not familiar with the regional gastronomy do not miss this opportunity. 


Fonte: http://www.porto24.pt/praca/a-gastronomia-portuense-tem-um-novo-sabor-o-bacalhau-douro/

The Portuguese Association of Hotel, Catering and Tourism said in a statement that this cod "highlights the typical flavors of the region." This dish will be disseminated among tourists, as it is known that they seek regional cuisine when visiting Oporto.







O bacalhau tem uma nova forma de ser cozinhado, o Bacalhau D’Ouro. Esta nova receita leva vinho branco, vinho do Porto, azeite, chouriço e obviamente, bacalhau. Já conseguimos o seu interesse? Então, para acrescentar, que esta delicia foi idealizada pelos mais prestigiados chefes de cozinha da cidade do Porto. Se não está a par da gastronomia regional, não deixe escapar esta oportunidade.


Fonte: http://jpn.c2com.up.pt/2014/03/20/video_bacalhau_douro_e_o_novo_prato_da_gastronomia_do_porto.html



A Associação Portuguesa de Hotelaria, Restauração e Turismo  (APHORT) informou em comunicado que o Bacalhau D’Ouro “realça os sabores típicos da região”. Este prato será divulgado junto dos turistas, já que é sabido que estes procuram gastronomia regional quando visitam o Porto.

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