sexta-feira, 25 de abril de 2014

Gastronomy: "Young Goat"



Armamar has many gastronomic products that are worth being tasted. We have told you the apple, now let's talk about the “young goat”.

Source: http://www.portoenorte.pt/gastronomia/?page_id=2581

The “young goat” from Armamar is baked in wood ovens and served with potato and oven rice. This land is known for being an expert in this dish, very tasty.





Interested in the recipe? Visit: http://www.portoenorte.pt/gastronomia/?page_id=2581


Gastronomia: Cabrito de Armamar

Fonte: http://bloguedelisboa.blogs.sapo.pt/2014/04/20/


Armamar tem muitos produtos gastronómicos dignos de serem provados. Já lhe falamos da maça, agora falaremos do cabrito.

O cabrito de Armamar é assado em fornos de lenha e servido com batata e arroz de forno. Este terra é conhecida por ser especialista neste prato, muito saboroso.


Sem comentários:

Enviar um comentário