quarta-feira, 16 de abril de 2014

Gastronomy: Red Wine





 Imagem: http://www.tapadadobarro.com/


 
Imagem: http://www.equilibriumonline.com.br




The Douro region is occupied by 40000 hectares of vineyard area. It is in this area of Portugal that is produced one of the best red wines in the world.
There are red wine to be consumed young wine and wine "of guard". The red wine meant for consume has a ruby color. These wines are consumed in their first years after harvesting and are suitable to accompany meat dishes, cod-fish, pasta and pizzas. The young red wine should be served between 55.400ºF and 59.000ºF temperature.
The Red "of guard" have a more intense flavor and color. Typically, these wines are labeled as Reserve or Grand Reserve. They must accompany red meat or the typical roasted goat, between 60.800ºF and 64.400ºF.










Imagem: http://www.dourovalley.eu/PageGen.aspx?WMCM_PaginaId=79614






A região do Douro é ocupada por 40000 hectares de área vitícola. É nesta área de Portugal que é produzido um dos melhores vinhos tintos do mundo.
Há vinho tinto para ser consumido jovem e vinho "de guarda". O vinho tinto para consumir apresenta uma cor rubi. Estes vinhos são consumidos nos seus primeiros anos depois da vindima e são adequados para acompanhar pratos de carne, bacalhau, massas e pizzas. O vinho tinto jovem deve ser servido entre os 13º e os 15º de temperatura.
Os Tintos de guarda têm um sabor e uma cor mais intensa. Normalmente, estes vinhos são rotulados como Reserva ou Grande Reserva. Devem acompanhar carnes vermelhas ou o típico cabrito assado, entre os 16º C e os 18º C.
 

Sem comentários:

Enviar um comentário